1500 ürünün fiyatını ezberledi, işe girdi
 

Van’da işsiz bir genç, kasiyer olabilmek için market raflarındaki 1500 ürünün fiyatını ezberledi. İş için yeni açılan bir markete başvuran Önder Kolyiğit, market sahibi Veysel Karakoç’tan ilginç bir teklif aldı. Karakoç, markete bir barkod makinesi alacağını belirterek ‘Ama marketteki 1500 çeşit ürünün fiyatını ezberlersen, buna gerek kalmaz o zaman seni işe alırım’ dedi.

15 gün içinde 1500 etiketi ezberleyerek işe başlama hakkı kazananan Kolyiğit, ‘Barkot makinesinde hata olur, ama benim söylediğim ürünlerin fiyatlarında asla hata olmaz. Kendime bu konuda çok güveniyorum’ diyor.

Van’da işsizlik oranının yüksek olduğunu belirten market sahibi Veysel Karakoç ise işyerindeki ürünlerin fiyatını ezberlemesi üzerine işe aldığı Kolyiğit’in, görevini başarıyla yürüttüğünü söyledi. Karakoç, ‘Müşterilerimiz, önce canlı barkot uygulamasını pek benimsemedi. Ancak fiyatları, reyonlardaki fiyatlarla karşılaştırınca, bir fark olmadığını gördü’ dedi.  
Kaynak:Hürriyet 18 Kasım 2004

 
Süper Teyze 31
Matematik öğretmeni sınıfa girdi ve : - Çocuklar size iyi bir haberim var, bu gün bilgisayarla hesap yapmayı öğreneceğiz ! dedi. Bütün öğrenciler çok sevinmişlerdi. Öğretmen içlerinden birini kald devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.