’Her Kızımız Bir Yıldız’ projesi start aldı
 

Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) işbirliği ile düzenlenen "Her Kızımız Bir Yıldız" projesi start aldı. Projenin imza töreni ve tanıtımı Ceylan Intercontinental Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Dr. Till Becker, Mercedes-Benz Türk Otobüs Teknik Direktörü Çetin Atsür, ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan, öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Dr. Till Becker "Avrupa yolunda Türkiye’nin sanayiini de Avrupalı yapacak olan Türk kadınıdır. Türk kızlarının bu yolda ilerleyebilmesi için Mercedes-Benz Türk elinden gelen desteği vermeğe hazırdır" dedi. Mercedes-Benz Türk Otobüs Teknik Direktörü Çetin Atsür de, projeyi, "Kızlarımızın eğitimi ve üretime katkılarını gelişmemizin anahtarı olarak görüyoruz" diye konuştu. ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan ise, "Bu proje Türkiye’nin AB’ye girme yolundaki en somut projesi olacaktır. Bu öncü kızlarımız şimdiden, daha önce ilgi duymadıkları konularda eğitim görecek ve dünya otomotiv sanayiinde yerlerini alacaklardır. Mercedes-Benz Türk bir ilki başlattı, diğer kuruluşların da katılımını bekliyoruz" dedi. "Her Kızımız Bir Yıldız" adını taşıyan projenin amacı, imkanları kısıtlı, ancak çalışkan ve kısa sürede meslek sahibi olmayı amaçlayan ilköğretim okulu mezunu kız öğrencileri mesleki eğitime teşvik etmek olarak açıklanıyor.
Kaynak:NetHaber 22 Kasım 2004

 
Süper Teyze 114
Beril halasına sordu  - Neden eniştemle sizin çocuğunuz yok halacığım ? Halası gülümsedi : - Çünkü leylekler bize bebek getirmediler Berilciğim ! Küçük kız başını salladı : - Şi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.