Bugün öğretmenler günü
 

Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Ankara’da, Milli Eğitim Bakanı Çelik başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’i ziyaret ederek çelenk koyacak.
 
Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan da öğretmenleri kabul edecek. 81 ilden Ankara’ya giden öğretmenler Meclis’i, Başkanvekili İsmail Alptekin’i de ziyaret edecek. Bu arada kapkaçcılar tarafından trenden atılarak öldürülen Hakan Canıdemir’in babası İlköğretim Müfettişi Muzaffer Canıdemir’e yılın öğretmeni ödülü verilecek.

Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Öğretmenler yıllardır yoksullukla birlikte anılmaktan pek hoşlanmasa da, günün anlam ve önemine değinen herkes, öğretmenlerin yaşamlarını sürdürürken ya da görevlerini yaparken yaşadıkları olumsuzlara dikkat çekmeden edemiyor. Öğretmenler, mesleğin yeniden itibara ve ekonomik yeterliliğe kavuşturulmasını istiyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 24 Kasım 2004

 
Süper Teyze 442
   Babası küçük Emir’i yanına çağırıp sordu : - Birinci yarı yılın bitmesine sadece birkaç hafta kaldı oğlum. Anlat bakalım, okulda durumlar nasıl ? - Çok iyi, dedi Emir. Dilbilgisinde s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.