Amerika Haftasonu Box Office
 

Geçen haftanın birincisi National Treasure, yeni gösterime giren filmlere rağmen yerini korumayı başardı. Nicolas Cage’in başrolünü oynadığı film, 1996 yapımı The Rock’ın 134 milyon dolarlık hasılatını geçerek Cage’in kariyerinde en büyük hasılat yapan film olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tüm dünyada gösterime giren Alexander ise büyük bir hayalkırıklığı yaşayarak ancak 6. sıradan listeye girebildi. Oliver Stone’un yönettiği yapım, gösterime girdiği Çarşamba gününden bu yana 21 milyon dolar toplarken, haftasonu hasılatı ise 13 milyon dolarla sınırlı kaldı.

Gösteriminin dördüncü haftasına girmesine son PIXAR animasyonu The Incredibles bir sıra çıkarak tekrar ikinci sıraya yükseldi. Toplamda 214 milyon dolarlık hasılat ile film şu an itibariyle tüm zamanların en çok hasılat getiren 50. filmi olmuş durumda. Dördüncü haftalar itibariyle film, PIXAR’ın önceki filmlerinden Monsters Inc.’e oranla %12 daha fazla, Finding Nemo’ya oranla %6 daha az hasılat elde etmiş durumda.

Tim Allen ve Jamie Lee Curtis’in oynadığı komedi Christmas with the Kranks, kötü eleştiriler almasına rağmen hedef kitlesi olan çocuklu aileleri salonlara çekmeyi başardı ve üçüncü sıradan listeye girdi. Tom Hanks’in seslendirme yaptığı bir diğer animasyon olan Polar Express geçen haftaya göre izleyici sayısını arttıran tek film olmayı başardı. Hanks, bu sene içinde oynadığı diğer filmler olan The Ladykillers ve Terminal ile başaramadığını yaparak, 100 milyon dolar barajını bu filmle geçecek.

Oscar döneminde adından söz ettirecek olan Johnny Depp’in başrolünü oynadığı Finding Neverland ise sadece 500 salonda gösterilmesine rağmen ilk on içinde kendine yer bulmayı başardı.

Önümüzdeki hafta Jude Law, Natalie Portman ve Julia Roberts’ın oynadığı Closer yarışa katılıyor.
Kaynak:http://www.sinemafanatik.com/haber


 
Süper Teyze 8
Teneffüste bütün çocuklar bahçeye çıkmıştı. Eray bir köşede oldukça sıkıntılı dikiliyor, bir ayağının üzerinde duruyor, sonra ayak değiştirerek duruşunu sürdürüyordu. Ayşegül yanına yaklaşıp sordu : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.