Marmara’da köpekbalıkları
 

ursa’nın Karacabey İlçesi’nden denize açılan balıkçıların ağlarına, Fener Adası açıklarında 450 kilogram ağırlığında bir köpekbalığı takıldı.

Kurşunlu Köyü’nden dün gece denize açılan “Yılmaz Kardeşler” adlı balıkçı teknesinin sahipleri, Fener Adası açıklarında avlanırken 450 kilogram ağırlığında, yaklaşık 4 metre boyunda köpekbalığı yakaladı.
Teknenin sahibi Harun Yılmaz, bölgede son bir ay içinde yakalanan köpek balığı sayısının beşe yükseldiğini belirterek, bu durumun geçimini denizden sağlayan balıkçılar için endişe verici olduğunu söyledi.
       Balıkçıların hatıra fotoğrafı çektirdiği köpekbalığının, kabzımallar tarafından yurt dışına ihraç edilmek amacıyla satın alındığı bildirildi.
3 gün önce yine köpekbalığı yakalanmıştı
       Öte yandan Marmara Denizi’nde 3 gün önce yakalanan 3.5 metre boyundaki köpekbalığı, Büyükçekmece Gürpınar’daki bir balıkçıda sergileniyor. Gürpınar açıklarında balıkçı ağlarına takılan, 300 kilogramın üzerinde ağırlığa sahip ve 3.5 metre uzunluğundaki “camgöz” türü köpekbalığı, sergilendiği Balıkçı Kenan’da vatandaşların ilgisini çekiyor. Bozulmaması amacıyla içine doldurulan buz kalıplarıyla ağzı açık biçimde sergilenen köpekbalığı, sivri dişleriyle etkileyici bir görüntü oluşturuyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 29 Kasım 2004

 
Süper Teyze 194
Ayça özel bir öğretmenden piyano dersi alıyordu. O gün de öğretmeninin gelmesine çok az bir zaman kalmıştı. Ayça’nın annesi telaşlıydı : - Hadi kızım,hazırlan. Öğretmenin birazdan kapıyı çalar, devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.