Savulun! Spam’cileri yorgun düşürecek ekran koruyucuları geliştirildi
 

İstenmeyen elektronik postalarda bahsedilen ürünler hakkında, gönderildikleri internet sitelerinden durmaksızın bilgi isteyen ekran koruyucusu, spam’cilerin hizmet sağlayıcılarını yavaşlatacak ve yüklü faturalara yolaçacak.

İnternet kullanıcılarının, spamler; yani reklam amaçlı, istenmeyen elektronik postalar gönderen internet siteleriyle savaşmak için artık ellerinde yeni bir silahları var. Internet portalı Lycos, istenmeyen elektronik postalarda bahsedilen ürünler hakkında, gönderildikleri internet sitelerinden durmaksızın bilgi isteyen bir ekran koruyucusu geliştirdi.

Lycos, bu yöntem sayesinde bu istenmeyen mesajları gönderen internet sitelerinin hizmet sağlayıcılarını bitkin düşürmeyi hedefliyor. Asıl amaç ise, böylece bu sitelere gelen aylık faturaları şişirmek. Lycos’a göre, eğer yeterince internet kullanıcısı bu ekran koruyucusunu bilgisayarlarına yüklerse, istenmeyen mesajları gönderen sitelerin başı dertten kurtulamayacak. Sitelerin hızı da bu veri talebinin ağırlığı karşısında yavaşlayacak ve yüklü bu siteler yüklü faturalar ödemek zorunda kalacak. Avrupa’da yarın piyasaya sürülecek olan bu sistem, şimdiye kadar sadece İsveç’te denendi.
Kaynak:Net Haber 30 Kasım 2004

 
Süper Teyze 355
Ceren o akşam her zamankinden önce hazırlandı, geceliğini giydi, dişlerini fırçaladı, annesine,babasına ‘iyi geceler’ diledi,koşarak odasına gitti,yatağına girdi,yorganı üstüne çıktı ve gözlerini yu devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.