Catherina Zeta Jones futbol takımı satın alıyor
 

Hollywood’un oscar ödüllü yıldızı Catherine Zeta Jones, futbol dünyasına girmeye hazırlanıyor. Esmer güzel, doğup büyüdüğü yer olan Galler’de, amatör ligde mücadele eden Llanelli AFC takımını satın almak için 700 bin doları gözden çıkardı.

Zorro filminin esmer güzeli Catherine Zeta Jones doğup büyüdüğü Galler’de, amatör ligde mücadele eden bir futbol takımını almak için kolları sıvadı. Seksi yıldız, amcası Robert Jones’a ait olan "Llanelli AFC" adlı takımı almak için 700 bin doları da gözden çıkardı. Amatör ligin son sıralarında yer alan takım, uzun zamandır ekonomik sıkıntı yaşıyordu. Güzel yıldızın kendileriyle ilgilenmesinin çok sevindirici olduğunu söyleyen takım kaptanı, "700 bin dolar onun için az para olabilir ama bizi sıkıntılarımızdan kurtaracak" diye konuştu. Birçok ünlünün futbolla ilgilendiği İngiltere’de, ünlü şarkıcı Elton John da İngiliz Premiere liginde mücadele eden Watford’un onursal başkanı ilan edilmişti.
Kaynak:NetHaber 1 Aralık 2004

 
Süper Teyze 292
Kompozisyon ödevinin konu başlığı ‘yaşadığınız oda’ idi. Çocuklar evdeki odalarını,oyuncaklarını,kitaplarını,giysilerini,eşyalarını yazarak anlatacaklardı. Tamer sıra arkadaşına : - Benim için ço devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.