Fazla çalışmak hasta etti
 

“Oceans Twelve” filminin oyuncuları birer birer hastanenin yolunu tutmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde erken doğum yapan Julia Roberts’ın ardından yoğun çalışma temposu George Clooney’yi de hasta etti. İnternetteki “etonline” sitesinin haberine göre, “Oceans Twelve” filminin çekimlerini tamamladıktan sonra “Syriana” adlı yapım için kolları sıvayan 43 yaşındaki Clooney ’nin sağlığı bozuldu.

Gösterime girmek üzere gün sayan “Oceans Twelve” filminin promosyon çalışmaları kapsamında bazı televizyon şovlarına katılmaya hazırlanan Clooney, bu programlarının tamamını iptal etti.

Aktörün basın sözcüsü Stan Rosenfield, kendini iyi hissetmeyen Clooney’nin doktora gittiğini ve programlarını iptal ettiğini açıkladı.

Ünlü sanatçının doktorlarının kararına göre programlarını belirleyeceğini dile getiren Rosenfield, Clooney’nin ne zaman tedavisinin tamamlanacağına ilişkin bir bilgi vermekten de kaçındı.

Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon ve Catherine Zeta-Jones’un rol aldığı, Steven Soderbergh’in yönettiği “Oceans Twelve”, 10 Aralık’ta ABD sinemalarında gösterime girecek.
Kaynak:Hürriyet 2 Aralık 2004

 
Süper Teyze 196
Biyoloji dersinde öğretmen Esma’yı tahtaya kaldırdı ve sordu : - Söyle bakalım Esma, akciğerlerimiz vücudumuzun hangi tarafında bulunur ? Küçük kız kendinden emin yapıştırdı cevabı : -İç ta devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.