Tacını Jude Law’a devretti
 

Sinemanın 41 yaşındaki ünlü aktörü Brad Pitt, "yakışıklılık tacını" gönül rahatlığıyla 32 yaşındaki halefi Jude Law’a devretti. People dergisince "Yaşayan En Çekici Erkek" seçilen Law için Pitt, "Ben ve George Clooney artık emekli yakışıklılarız. Jude ise gelecek vaad ediyor"” yorumunu yaptı.İnternetteki “moviehole” sitesinde yer alan röportajında Brad Pitt, yeni filmi “Ocean Twelve” filmine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Kendisine bu yıl tacını devrettiği “Yaşayan En Çekici Erkek” seçiminin hatırlatılması üzerine Pitt, mütevazı bir yaklaşım gösterdi. Yeni filmlerindeki rol arkadaşları Matt Damon’ın Law’u zorlayacak bir isim olduğunu dile getiren Pitt, espriyle karışık, “Matt iyi bir savaş ortaya koydu, iyi yarıştı. Ben ve George Clooney (43) başka bir kategorideyiz. Biz emekli yakışıklılarız” dedi.

Eski yıllarda bu anketin zirvesini hiçbir oyuncuya bırakmayan Pitt, “Artık biz gençlere çalışıyoruz. Jude bu yıl tepede yer aldı. Bu doğal, çünkü ümit vaad ediyor” sözleriyle genç meslektaşına destek verdi.
   
“ZETA-JONES ZARAFETİN SİMGESİ”
  
“Oceans Twelve” filmi boyunca ekip olarak uyumlu çalıştıklarını dile getiren Pitt, ilk filmde rol almayan Catherine Zeta-Jones ile ilgili de, “O, bir sınıfa yeni gelen öğrenci gibiydi. Filme büyük bir zarafet getirdi. Zor bir ağırlık taşıdı. Catherine ile ilgili düşüncem, hem güzelliği, hem de zarafeti birarada taşıması” yorumunda bulundu.

Başrolünü Brad Pitt, George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon ve Catherine Zeta-Jones’un paylaştığı, Steven Soderbergh’in yönettiği  ”Ocean Twelve”, 10 Aralık’ta ABD sinemalarında gösterime girecek.

Brad Pitt ve “Oceans Twelve” filmindeki rol arkadaşı Matt Damon, People dergisinin geçtiğimiz günlerde açıklanan “Yaşayan En Çekici Erkek” açıklanan anketinin ilk 10’unda yer almıştı. 
Kaynak:Hürriyet 2 Aralık 2004   

 
Süper Teyze 182
Ebru ve Serap konuşuyorlardı : -Ablam kilo vermek için çok ilginç bir diyet uygulamaya başladı, dedi Serap. Sadece sarsmak yiyor ! - İşe yaradı mı bari ? Şimdi nasıl görünüyor ? dedi Ebru. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.