Mucizeler Komedisi geçer not aldı
 

Şener Şen, Meltem Cumbul, Özlem Tekin, Mirkelam, Güven Kıraç, Pamela Spence gibi ünlülerin rol aldığı, ‘Mucizeler Komedisi’ seyirciyle buluşmadan önce, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde özel davetliler için sahnelendi. Çok sayıda ünlü ismin izlediği müzikal, ayakta alkışlandı.

YAPIMCILIĞINI Mustafa Oğuz’un üstlendiği ‘Mucizeler Komedisi’ adlı müzikal, filmleri aratmayan aksiyon görüntüleri ve bir milyon dolarlık bütçesiyle, 10 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak. Mustafa Oğuz’un tam 10 yıldır üzerinde çalıştığı bu dev proje, ilk olarak önceki akşam Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde(MKM) özel davetliler için sahnelendi. Aynı anda 9 kişinin uçtuğu sahnelerin yeraldığı ‘Mucizeler Komedisi’nde dekorların seri şekilde hareketini sağlayabilmek için karada ve denizde hareket eden askeri araçlarda kullanılan ‘aircraft’ teknolojisinden yararlanıldı. Broadway müzikallerini aratmayan ‘Mucizeler Komedisi’, konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topladı.

KARIMLA GURUR DUYUYORUM

Müzikalde temizlikçi ve çayçı olarak izlediğimiz Meltem Cumbul’un eşi Çağlayan Tuğal da ilk gösteriyi izleyenler arasındaydı. Tuğal, ‘İlk kez seyrettim. Müthiş bir performans. Karımın yaptığı her projeyle gurur duyuyorum. Meltem de tüm ekip de çok başarılıydı’ dedi.

BEYAZ’IN YERİNE MİRKELAM

Daha önce müzikalin provalarında yer almasına rağmen oyunda rol almayan Beyaz da konuklar arasındaydı. Beyaz, ‘Programım uyuşmadığı için oyunda yer alamadım ama benim de bir müzikalim olacak. Candan Erçetin’le aynı sahneyi paylaşacağız’ dedi. Bu arada Beyaz’ın kadrodan ayrılmasının ardından yerine Mirkelam geldi.

NE DEDİLER

M. Ali Alabora: Çok güzel bir oyun, oynayanların hepsi arkadaşımız. Sahnede çok büyük bir emek var. Bu aile oyunu gibi herkes tanıdık. Çok keyifli bir oyun. Bence iş yapacaktır. Hak ettiği ilgiyi görecektir.

Erol Evin: 20 kusür yıl sonra yeniden müzikal ortamının yaratılması beni çok duygulandırdı. Çok büyük bir prodüksiyon. Teknik olarak da imkanı geniş işler yapmışlar. Tam bir Broadway müzikali gibiydi. Buradan çok mutlu ayrılıyorum. Şener Şen, dünya çapında bir aktör.

Emel Sayın: Bayıldım. Ben zaten müzikal severim. Uzun süredir Türkiye’de müzikal yapılmıyordu. Müzikal yapıldığı için ayrıca mutluyum. Kadro harika, çok güzel şarkılar var. İş yapması lazım bu kadar emek var çünkü. Ben zaten Şener Şen hayranıyım.
Kaynak:Hürriyet 8 Aralık 2004

 
SüperTeyze 173
Yeni zengin genç adam, son model Ferrarisiyle kız arkadaşına gösteriş yapmak istiyordu. Kızı evinden aldı. Genç kız ilk görüşte bayılmıştı kırmız Ferrariye ! Yola çıktılar. Adam hız yapmaya başladı. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.