Hollywood’un en çok kazanan kadını Julia Roberts
 

Film başına 20 milyon dolar

Hollywood’un en çok kazanan kadının film başına 20 milyon dolar talep eden Julia Roberts olduğu belirtildi. The Hollywood Reporter’ın hazırladığı listenin ikinci sırasında yine 20 milyon dolarla Cameron Diaz, üçüncü sırasında ise 15 milyon dolarla Nicole Kidman yeraldı.

The Hollywood Reporter’ın en yüksek ücret alan aktrislere dair oluşturduğu yıllık listenin en tepesinde yer alan Roberts’in film başına talep ettiği miktarın 20 milyon dolar olduğu ifade edildi. Roberts gibi film başına 20 milyon dolar isteyen ’’Çarli’nin Melekleri’’ filminin yıldız oyuncusu Cameron Diaz ise 2004 yılında her hangi bir filmde rol almadığı için listenin ikinci sırasına yerleşirken, film başına 15 milyon talep eden Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Drew Barrymore ise ilk beş arasında yer aldı.

Altıncı sıradaki Halle Berry’nin film başına 14 milyon dolar, takip eden Sandra Bullock ve Angelina Jolie’nin ise film başına 12 ila 15 milyon dolar kazandığı belirtilirken, Renee Zellweger ve Jennifer Lopez’in film başına 12 milyon dolar kazandığı ifade edildi.

Lopez bir önceki yıl listenin 9. sırasında yer alırken bu yıl 10. sıraya gerileyerek listedeki sırasını Zellweger’e kaptırdı. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan listelerde yer alan Jodie Foster, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow ve Michelle Pfeiffer gibi sinema yıldızları ise bu yılki listede kendilerine yer bulamadılar.
Kaynak:Net Haber 8 Aralık 2004

 
Süper Teyze 32
Gülin hastaydı. Yatağında yatıyor annesi de başucunda oturmuş onun sevdiği şarkıları mırıldanıyordu. Gülin birden doğruldu : - Anneciğim bir şey sorabilir miyim ? - Tabi yavrucuğum ! - Artık uyuy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.