Çin’deki Reklam Filmi Festivali’nde Türkiye’nin tanıtım filmi 1’inci oldu
 

Türkiye’deki "dream Desing factory" (dDf) yapım şirketi tarafından hazırlanan ve Türk televizyonlarında sıkça görülen film, Türkiye’nin doğal, tarihi ve turistik güzelliklerini, bilgisayar teknolojisi de kullanılarak görsel bir şölene dönüştürüyor.

İHA- Türkiye’nin Pekin Büyükelçiliği’nin Kültür-Turizm Müşaviri Mehmet Ölçel, Türkiye’nin tanıtım filminin, Çin’in Yunnan eyaletinin turistik bir kent olarak da bilinen Kunming kentinde düzenlenen Reklam Film Festivali’nde ’En İyi Film Ödülü’nü kazandığını duyurdu.
Türkiye’deki "dream Desing factory" (dDf) yapım şirketi tarafından hazırlanan ve Türk televizyonlarında sıkça görülen film, Türkiye’nin doğal, tarihi ve turistik güzelliklerini, bilgisayar teknolojisi de kullanılarak görsel bir şölene dönüştürüyor. Türkiye’nin 40’ar saniyelik genel Türkiye ve İstanbul tanıtımının yapıldığı filmler, yarışmada ödül kazanan tek yabancı film oldu. Kamera, görsel efekt, yönetim gibi 30 dalda ödülün verildiği yarışmada Türkiye’nin aldığı birinciliğin dışındaki tüm ödülleri, Çin yapımı reklam filmleri aldı.
Kaynak:Net Haber 8 Aralık 2004

 
Süper Teyze 451
Uydurduğu ilginç bilmecelerle tanınan Müge, yine arkadaşlarını  çevresine toplamış,  ilginç bir soru sormaya hazırlanıyordu : - Söyleyin bakalım, dedi yüksek sesle. İçinden su içilemeye devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.