Ocean’s Twelve’in galası yapıldı
 

Yönetmenliğini Steven Soderbergh’in üstlendiği Ocean’s Twelve adlı filmin galası ABD’in Los Angeles kentindeki Grauman’s Chinese Theatre’da yapıldı. Galaya bir süre önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren Julia Roberts katılmadı. Diğer başrol oyuncuları, Brad Pitt, Catherine Zeta Jones, George Clooney, Matt Damon ise gecede hazır bulundu. Filmde iki sevgiliyi canlandırnan Pitt ile Zeta- Jones’un yakınlığı da gözlerden kaçmadı..

Ocean’s Twelve, iki yıl önce çekilen Ocean’s Eleven’ın devamı.  Bu ilk film ise Lewis Milestone’un 1960 tarihli aynı adlı filminin yeniden çevrimi. İlk Ocean’s Eleven’da Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr, Angie Dickinson gibi ünüler rol alıyordu.

Soderbergh de hem Ocean’s Eleven’da hem de devamı olan Ocean’s Twelce’de Brad Pitt, George Clooney, Julia Robets, Catherine Zeta Jones , Matt Damon gibi günümüzün ünlü oyuncularını biraraya getiriyor.
Kaynak:Hürriyet 9 Aralık 2004

 
Süper Teyze 205
Lokantaya giren genç adam mercimek çorbası ısmarladı. Çorbası bittiğinde yanına yaklaşan garson : - Nasıl buldunuz çorbamızı beyefendi ? diye sordu. Adam gülümsedi : -Kullandığınız tuz çok  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.