ÇOCUKLAR İÇİN
  UNİCEF Almanya Komitesi ile " 1000 Dilek, 1000 Eşarp" adlı bir projeye imza atan Vakko, çocukların çizdiği " Daha iyi bir dünya " motifini özel üretim eşarplarına bastırmış ve bunları Hamburg’ la Frankfurt’ taki mağazalarında 50 Euro’ dan satışa sunmuştu.
Elde edilen 50 bin Euro’ luk geliri UNİCEF’ e teslim eden Vakko, projenin devamını Türkiye’ ye de getirmek üzere harekete geçti.
Vakko yetkilileri, " UNICEF Türkiye " ile işbirliği yaparak Anneler Günü için  " 1000 Dilek, 1000 Eşarp " projesinin ikinci adımını attı.
Numaralandırılmış 1000 adet eşarp, tüm Vakko mağazalarında 78 milyon liradan satışa sunuldu. Gelirin tamamı UNICEF Türkiye’ ye bağışlanacak ve yardıma muhtaç çocukların eğitimi için harcanacak.
Vakko’ nun girişimi, Türkiye’ de kendi alanında adını duyurmuş ve kamuoyunca sevilen bir çok kadını da harekete geçirdi. Aralarında Ajda Pekkan, Ayşe Kulin, Ayşe Arman, Balçiçek Pamir. Begüm Şen, Berna Erten, Bettina Hakko, Demet Akbağ, Gencay Gürün, Gülben Ergen, Meral Tamer, Nurcan Akad, Özlem Önal ve Ruhat Mengi’ nin de bulunduğu kadınlar, gönüllü olarak objektiflerin karşısına geçip özel poz verdiler.
KAYNAK:Hürriyet 16 Nisan 2004
 
Süper Teyze 290
Can amcasıyla pastahaneye gitmişti. Siparişlerini verip beklemeye başladılar. Aradan yarım saate yakın zaman geçmesine rağmen garson masalarına yaklaşmamıştı bile. Bu duruma sinirlenen amca : - Bak devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.