ASMALI KONAK DA CANNES’ A GİDİYOR
 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü " Cannes Film Festivali Fuarı" na 18 filmle katılacak. Festivale katılacak filmler arasında " Asmalı Konak "," Hababam Sınıfı ", " Vizontele Tuuba" da var.
Türkiye fuara, çoğu vizyonda olan 18 film ile katılacak. Fransa’ da tanıtılacak filmler ve yönetmenleri şöyle:
Abdullah Oğuz ’ Asmalı Konak ’ Zeki Demirkubuz ’Bekleme Odası’, Derviş Zaim ’ Çamur’, Kartal Tibet ’ Hababam Sınıfı’,Yavuz Özkan ’ Hayal Kurma Oyunları ’ , Reis Çelik ’ İnat Hikayeleri ’, Reha Erdem ’ İnsan Nedir ki ’, Ömer Vargı ’ İnşaat ’, Ahmet Uluçay ’Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak ’, Ömer Kavur ’ Karşılaşma ’, Çağan Irmak ’ Mustafa Hakkında Her şey ’, Ümit Güven ’ Metropol Kabusu ’,Eriş Akman ’ Ne de Olsa Çocuk ’, Ezel Akay ’ Neredesin Firuze ’, Yağmur-Durul Taylan ’Okul ’, Zeki Alasya ’ Ömerçip ’, Yılmaz Erdoğan ’ Vizontele Tuuba ’, Uğur Yücel ’ Yazı Tura ’.
Henüz vizyona girmeyen 3 Türk filminin de festivalde yarışıp yarışmayacağına karar verilecek. Dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan Cannes Film Festivali’ nin 57’ ncisi 12-13 Mayıs günleri arasında Fransa’ da yapılacak. Festivalde geçen yıl Nuri Bilge Ceylan’ ın filmi Jüri Büyük Ödülü’ ne layık görülmüştü.

KAYNAK: Hürriyet-Kelebek 15 Nisan 2004

 
Süper Teyze 396
Kadın kocasına sordu : -Şekerim neden komşunun oğlunun trompetini ödünç aldın ? Sen trompet çalmayı bilmezsin ki ! -Adam gülümsedi : - Birkaç gün kafamı dinleyebilmek için karıcığım !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.