Pembe Panter 40. Yaşını Kutluyor
 

Dünyanın en sevilen filmleri arasında olan The Pink Panther (Pembe Panter ), 1964 yılında dünyaya sunuldu. O günden bu yana birçok filmi çekilen, BAFTA ve Golden Globe ödüllerine aday olan Pembe Panter, bu sene 40. yaş gününü kutluyor. Sene boyunca sürecek olan kutlamalar kapsamında, özel DVD film kolaksiyonu, müzik CD’ si, kırtasiye, ev tekstili, oyuncak ve yeni giyim ürünleri piyasaya sunulacak. Ayrıca İstanbul’ da start alan parti New York ve Las Vegas’ ta devam edecek.

PEMBE KAHRAMAN HER YERDE
Türkiye’ de Mavi Jeans ve Goldaş gibi firmaların ürünleri ile hayranlarıyla buluşacak olan Pembe Panter, bu yaza damgasını vuracağa benziyor. Mavi Jeans firmasının beyaz, gri, mavi ve pembe renk alternatifleri ile hazırladığı Pembe Panter tişörtleri, Mavi Shop’ larda satışa sunuldu.
Goldaş firmasının da Pembe Panter sevenlere çeşitli sürprizleri var. Goldaş’ ın Trend Analist’ i Deniz Kaprol, Pembe Panter’in renkli bir çizgi film karakteri olmanın yanında sinema filmleri ile de yıllar boyu çocuklar kadar yetişkinler tarafından da çok sevildiğini belirtiyor. Kaprol hazırladıkları koleksiyonla ilgili olarak şunları söylüyor: " Dünya genelinde Pembe Panter’ e yoğun bir ilginin olduğunu ve 40. yaşını kutlayan Pembe Panter’ in yeniden popüler olacağını gözlemledik. Bütün yaz Pembe Panter ile ilgili tasarımlar göreceğiz. Buna uygun olarak biz de Silver D’ sign olarak, tekstilde ve diğer sektörlerde ön plana çıkacak olan Pembe Pnter karakterine ait gümüş kolye ucu, rozet, kol düğmesi ve renkli kauçukların kullanıldığı bilekliklerden oluşan takı ve aksesuarlar hazırladık.

KAYNAK: Günaydın 15 Nisan 2004

 
Süper Teyze 276
Annesi Erkut’u, 7 yaşındaki ablası Ebru’ya emanet edip, yakındaki markete alışverişe gitti. Alışverişini bitirir bitirmez eve koştu. Ancak 6 aylık Erkut’u kucağına alınca bir gariplik hissetti. Tela devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.