PC sayısı ikiye katlanacak
 

Küresel kişisel bilgisayar sayısı 2010 yılına kadar ikiye katlanarak 1.3 milyona ulaşacak. Forrester araştırmasına göre, PC talebinin artmasında Çin, Rusya ve Hindistan belirleyici olacak.

Kişisel bilgisayar sayısının 2010 yılına kadar ikiye katlanarak 1.3 milyara yükselmesi bekleniyor. Bilgisayar sektöründeki eğilimleri inceleyen araştırma kuruluşu Forrester Research, söz konusu dönemde talebin büyük ölçüde Çin, Rusya ve Hindistan’dan geleceğini kaydetti.

Kuruluş, gelişmekte olan piyasalarda yerel firmalar tarafından üretilen düşük fiyatlı bilgisayarların, uluslararası şirketlerin ürünlerine kıyasla daha büyük ilgi göreceğini ifade etti. Forrester araştırmasında, dünyada halen 575 milyon PC’nin kullanıldığı kaydedilirken, bu miktarın 75 milyonluk bölümünün gelişmekte olan piyasalarda yer aldığı vurgulandı.
       Araştırmada, 2010’a kadar Hindistan’daki kullanıcı sayısının yüzde 37 artışla 80 milyona çıkacağı ifade edilirken, ülkeler itibariyle en büyük genişlemenin yüzde 46’yla Meksika’da olduğu kaydedildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 15 Aralık 2004
       

 
Süper Teyze 319
İskeletin biri, pastahaneye girip garsondan bir limonata istedi. Garson sordu : Limonatanızın yanında kremalı pasta da ister misiniz ? İskelet sinirlendi : - Hayır kardeşim ! Diyet yaptığım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.