U2 rock efsaneleri arasına girdi
 

İrlandalı efsanevi rock topluluğu U2, ‘Rock and Roll Hall of Fame’e alınmaya değer bulundu. Bu onur, yalnızca müzik dünyasında 25 yılı başarıyla tamamlayan isimlere verilmekte.   

1980’li yıllarda çıkardığı ‘Boy’ adlı ilk albümünden bu yana istikrarlı müzikal çizgisini devam ettiren U2, rock müziğin onur ödülüne değer bulundu.

Adayların, rock’n roll tarihçileri, gazeteciler ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan 70 kişilik jüri tarafından elemeye tutulduğu bu büyük onura beş isim değer bulundu.
       Bu 5 isim U2’nun yanı sıra, The O’Jays, ‘When a Man Loves a Woman’ adlı parçasıyla tanınan Percy Sledge, Blues gitaristi Buddy Guy ve The Pretenders topluluğu.
       Son albümleri ‘How to Dismantle an Atomic Bomb’ ile müzik listelerinde fırtına gibi esen ve ilk haftasında bir numaraya oturan topluluk için 14 Mart 2005 tarihinde Manhattan’da bir merasim düzenlenecek.
Kaynak:Ntvmsnbc 15 Aralık 2004

 
Süper Teyze 119
Atilla birinci sınıfa gidiyordu. Okula başladıktan birkaç hafta sonra dayısı sordu : - Okulla aran nasıl koçum ? - Çok iyi dayıcığım ! - Aferin ! dedi dayısı. Neler öğrendin şimdiye kadar ? devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.