Kraliçe Bile, Harry Potter ’ ın Yazarından Daha Fakir Çıktı
 

İngiltere’nin ’ en zenginler ’ listesindeki kişilein 751’ inin servetlerini bizzat yaptığı, 249’ unun ise miras yoluyla zengin olduğu açıklandı. Harry Potter dizisiyle milyonlarca kitap satmayı başaran yazar Joanne Rowling’ in de 435 milyon sterlinlik bir servet elde ettiğini duyuran Sunday Times, Rowling’ i listenin 91. sırasına yerleştirdi. Ajda Pekkan’ ın kız kardeşi Semiramis Pekkan’ ın eski eşi Hintli işadamı gulu Lalvani de 400 milyon sterlinlik servetiyle 101.sırada yer aldı.

KRALİÇE 177 . OLABİLDİ
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ise İngiltere’ nin ancak en zengin177’nci kişisi olabildi. 250 Milyonluk servetiyle pek çok kişinin gerisinde kalan kraliçenin servetinin büyük bölümünü, gayri menkulleri, sanat koleksiyonu ve eşsiz mücevherlerinin oluşturduğu bildirildi.
The Sunday Times 2004 yılının gençler arasındaki en zengin 100’ ünü de seçti. Buna göre 38 milyon sterlin servetle 29 yaşındaki Alexander De Brye birinci olurken, Prens William ve Prens Harry de 28 milyon sterlinlik servetleriyle 13. sırada yer aldılar. Listede çok sayıda futbolcunun olması da dikkat çekti.

KAYNAK: Sabah 19 Nisan 2004

 
Süper Teyze 28
Melih çok sevdiği öğretmeni ile sohbet ediyordu. - Neyin var Melih ? Bu gün biraz dalgın gördüm seni, dedi öğretmen. - Yok bir şey ! diyerek omuz silkti Melih. - Var bir şey !    B devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.