Ustaya meydan okudu
 

Leonardo Di Caprio, ‘Titanic’ filmiyle kazandığı başarıyı daha sonra çevirdiği filmlerde devam ettiremedi. Tam bir düşüşe geçtiği sırada ise ‘The Aviator’ filminde Howard Hughes’u canlandırarak, yeniden eski şöhretine kavuştu. Altın Küre’ye aday gösterilen aktör, şu sıralar yine eski günlerdeki gibi kapris yapmaya da başladı.

Bu arada ünlü aktör Robert De Niro, genç meslektaşına ‘The Good Shepherd’ isimli filmde başrolü oynamasını teklif etmişti. Leonardo Di Caprio, son filminin başarısından da cesaret alarak, Robert De Niro’nun teklifini geri çevirdi. ‘The Good Shepherd’ filminde, şimdi Leonardo Di Caprio’nun yerine Mat Damon rol alıyor.

Robert De Niro ise Leonardo Di Caprio’nun bu davranışının bir vefasızlık örneği olduğunu ileri sürdü. Ünlü aktör, 12 yıl önce, Leonardo Di Caprio’yu ‘This Boy’s Life’ isimli filmde oynatarak tanınmasını sağlamıştı. Robert De Niro’ya göre, genç meslektaşı ona daha yüksek bir ücret öneren başka bir film yapımcısıyla anlaşmış. Yılların oyuncusu, para uğruna bir vefasızlık örneğinin sergilenmesine çok üzüldüğünü söylüyor.  
Kaynak:Hürriyet 20 Aralık 2004
 

 
Süper Teyze 376
Ercan babasıyla pizzacıya gitmişti. Birer tane karışık pizza ısmarladılar . Az sonra siparişleri gelince babası Ercan’a sordu : - Pizzanı dört parça halinde mi sekiz parça halinde mi kesmemi iste devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.