Bilgisayarda ’24 saat’iniz var
 

‘Gerçek zamanlı TV dizisi’ sloganıyla televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştiren 24, bilgisayar oyunu oldu. Oyun, dizinin yapımcısı Fox şirketinin web sitesinden online olarak oynanıyor.
’24: Countdown’ adlı oyunda, oyuncular dizideki Anti-Terör Birimi (CTU) ajanı Jack Bauer’e benzer bir karakter üstleniyor. Üç boyutlu oyun da, dizi gibi 24 saat içinde geçiyor. Oyundaki Jack’in hedefi, Las Vegas kentini terröristlerin nükleer saldırısından kurtarmak.

24: Countdown adlı oyunda 3 zorluk aşaması var, her aşamada oyun hızı daha da artıyor, dizidekine benzer takip ve kovalamaca sahnelerinin zorluk derecesi yükseliyor. Oyuncuların, 3 dakika süren her aşama için üç deneme hakkı bulunuyor.
        Kullanıcıların önce WildTangent Web Driver programını indirmeleri gerekiyor. 24’ün dördüncü sezonu ABD’de 9 Ocak’ta 2 saatlik açılış gösterimiyle başlayacak ve ilk bölüm 17 Ocak’ta yayınlanacak. Gerçek zamanlı dizi 24, Türkiye’de ise CNBC-e kanalında yayınlanıyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 21 Aralık 2004
       
       

 
Süper Teyze 95
  İpek annesine seslendi : - Anneciğim ! Anneciğim ! Yediğim elma kurtluymuş ! Farkına varmadan yutuverdim kurtçuğu ! Annesi kızını yatıştırmaya çalıştı : Korkma yavrum, bir şey olmaz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.