DVD yapmak çok cool bir işmiş
 

Evanescence kelimesi, 2003’ten önce sözlüğe bakanlar için sadece ‘buharlaşıp kaybolmak’ demekti. Şimdi ise sözlük anlamının tam aksine, albümleri 12 milyon satan bir rock grubunu akıllara getiriyor. 90’lı yılların sonunda kurulan ve ilk kez ‘Daredevil’ filminin soundtrack’inde ‘Bring Me To Life’ şarkısı ile duyulan grup, bir yıl gibi kısa bir sürede uzun bir yol katetti.

20 yaşındaki solist Amy Lee’nin farklı sesi ve duruşu ile dikkat çeken grup, çıktıkları uzun turnenin Paris, The Zenith ayağından alınan kayıtları geçtiğimiz haftalarda bir CD olarak yayınladı. ‘Anywhere But Home’ adını verdikleri bu CD’nin yanında bir de içinde grubun kliplerini ve bu konser kaydının görüntülerini bulabileceğiniz DVD var. Bu konser albümünün bir başka sürprizi ise CD’deki Korn şarkısı ‘Thoughtless’ ve dumanı tüten yeni parça ‘Missing’. Bu arada grubun hayranlarına duyurulur, solist Amy Lee ile yapılan bu röportajda grubun ikinci albüm çalışmalarına hız verdiğini de öğrenmiş bulunuyoruz.
Kaynak:Hürriyet 25 Aralık 2004

 
Süper Teyze 305
Yaşlı pireye, LOTO dan büyük ikramiye çıkmıştı. Bütün akrabaları yaşlı pirenin sevincini paylaşmak için çevresini bir anda sarıverdiler. Genç pirelerden biri sordu : -Ne yapacaksın bu kadar paray devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.