2004’ün en berbat filmleri
 

Sinema eleştirmenleri, 2004 yılının en kötü filmlerini seçti. ‘Christmas with the Kranks’ın birinci olduğu listede, ‘Kedi Kadın’dan ‘Büyük İskender’e kadar pek çok yapım yer aldı.

Sinema eleştirmenleri, geride bıraktığımız 2004 yılının en kötü filmlerini seçti. Yeni yıl filmi ‘Christmas with the Kranks’ın birinci olduğu listede, Halle Berry ve Sharon Stone’un rol aldığı ‘Kedi Kadın’dan Oliver Stone’un yönettiği ‘Büyük İskender’e kadar pek çok prodüksiyon bulunuyor.

Geçen yıl hayal kırıklığı uyandıran çok sayıda yapım bulunduğunu belirten ‘Dark Horizons’ sinema eleştirmenleri, 2004’ün en kötü filmlerini şöyle sıraladı:
       1- ‘Christmas with the Kranks’: Joe Roth’un yönettiği, Tim Allen ile Jamie Lee Curtis’in başrolünü üstlendiği bu yeni yıl filmi, popülist tarzıyla eleştirildi. İyi kalpli, “beyaz”, dindar ve birbirine yardım eden komşuların öyküsü üzerine kurulduğu belirtilen filmin fazla öğretici tarzıyla rahatsız edici olduğu savunuldu.
       2- ‘Surviving Christmas’: Mike Mitchell’ın yönettiği bu yeni yıl filmi de Ben Affleck, James Gandolfini, Christina Applegate gibi ünlü yıldızları buluşturdu. Film, “resmen acı verici, komik olmayan bir komedi” eleştirisini aldı.
       3- ‘Thunderbirds’: Sevilen diziden beyazperdeye uyarlanan yapım, türünün kötü örnekleri arasında gösterildi.
       4- ‘Garfield’: Yıllardır ilgiyle maceraları takip edilen sevilen çizgi kahramanın beyazperde macerası hayal kırıklığıyla sonuçlandı.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Ocak 2005

 
Süper Teyze 36
Elif’in babası yemeklerini çok sıcak yemekten hoşlanırdı. Dumanı üzerinde pilavlar, ateş topu köfteler, gibi  dolmalar ! Annesi o gün börek yapmıştı. Annesi o gün börek yapmıştı. Fırından çıkar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.