Damla’nın Kimya Üzerine yorumları
  Kimya şimdi ki haline gelmesine değin birçok insanın beyninden geçip günümüze kadar gelmiştir. Ama kimya sadece bir aynadır. Çünkü sadece hayatı hayata sunar.Bazen gerçek ama görülmez bazen yok ama hissedilir.
   Ama aslında kimya ne kadar insanın yaşamıyla ilgili bir yansıtıcı olsada o kadar da çok şey yapmamıştır. Yapamamıştır...
   Kimya şimdiye kadar sadece kitaplarda ve beyinlerde oldu. Parlak bir kağıtta ve bazen uzun düşüncelerde de yer aldı. Ama her şeyi başaramadı... Ne parlak kağıt gibi hayatı ve hayalleri patlatacak bir kitap olmadı. Kitapları dünyayı sarsada o saramadı. Dünyayı patlatacak bir madde bulamadı. Kitap denilen o bir avuç basma kağıttan daha uzun ömürlü denir veya levha olabilmeyi başaramadı.
   Başarmasada insanı ve yaşamı keşvetti. Bunu yapan kağılar veya  ciltler değil sadece insanlar. Ama her zaman bilinmesi gereken tek bir şey var; Kusursuz ne bir canlı nede bir madde  olabilir. 
Yazan:DAMLA PİRLİ
 
 
 
Süper Teyze 171
Polis yolda kurallara aykırı araba kullanan sürücüyü durdurdu. - Ehliyet ve ruhsatınız ! dedi sert bir sesle. - Fakat memur bey, suçumun ne olduğunu söyler misiniz ? diye inledi sürücü. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.