Usher 2004’e damgasını vurdu
 

Müzik dünyasında 2004 yılında albümü en çok satan sanatçı Usher oldu. Rhythm and Blues tarzının genç ustası Usher’ın "Confessions" adlı çalışması 8 milyonluk satış rakamıyla geride bıraktığımız yıla damgasını vurdu. Usher’ın mart ayında çıkan Confessions adlı albümü 8 milyan sattı. Listede ikinci sırada Feels Like Home ile Norah Jones, üçüncü sırada da Encore ile Eminem var.

Yıllık albüm satışlarını belirleyen Nielsen Soundscan’in resmi verilerine göre, 2004 yılının en çok satan albümü 26 yaşındaki genç şarkıcı Usher’ın imzasını taşıyor. Sene boyunca Eminem, Norah Jones gibi müziğin devlerini albüm satışlarıyla fersah fersah geride bırakan şarkıcı, mart ayında çıkan albümüyle 8 milyon adet sattı.

Bu satış rakamı, 2002 ve 2003 senelerinin şampiyonlarını da geride bıraktı. 50 Cent’in 6.5 milyon adet satan “Get Rich or Die Trying” ve Eminem’in 7.6 milyon adet satış rakamına ulaşan “The Eminem Show” adlı çalışmalarını da geride bıraktı. 2003 yılında Grammy ödülünü kucaklayan genç sanatçının “Yeah” adlı şarkısı da 2004’ün  radyolarda en çok çalınan parçası oldu. Bu parça ayrıca geçen yıl içerisinde internetten en çok indirilen beşinci şarkı.

İlk haftasında 1.1 milyon satan “Confessions”, tüm zamanların en çok satan çalışmaları arasına da girdi. Tüm zamanların en çok satan albümü unvanını Britney Spears’ın 1 yılda 10.5 milyon satış rakamına ulaşan “Baby One More Time” adlı albümü elinde bulunduruyor.

Usher, gelecek ay sahiplerini bulacak Grammy ödülüne de 8 dalda aday gösterildi.
Kaynak:Hürriyet 7 Ocak 2004

 
Süper Teyze 335
Aynı tavuktan olan iki kardeş yumurta, birkaç gün marketin raflarında duran karton kutularda bekledikten sonra, satın alındılar ve aynı eve gittiler. Buzdolabının içinde birlikte güzel günler geçi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.