Tsunami mağdurları için söyleyecekler
 

Güney Asya’da yaşanan tsunami felaketinde mağdur olan yüzbinlerce kişi için Türkiye’deki sanatçılar harekete geçti. Bu amaçla önümüzdeki günlerde iki ayrı konser düzenlenecek. 16 Ocak günü saat 14:00’te başlayacak olan Asyalı Depremzedelerle Dayanışma Kampanyası ve Konseri’ne katılım hızla büyüyor.

İstanbul Valiliği himayesinde MGD-Mydonose Showland işbirliğiyle Mydonose Showland’te düzenlenecek ve 8 saat sürecek konsere İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy, Sinan Erkoç, Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk, Emrah, Çelik, Davut Güloğlu, Emel Müftüoğlu, Kibariye, Mirkelam, Oktay Kaynarca, Nükhet Duru, Pamela, Sibel Tüzün, Ceza, Işın Karaca, Berksan ve Banu Zorlu’nun da arasında bulunduğu onlarca ünlü katılıyor. Konserde VIP bölümünde ayrılan 66 VIP koltuğuna ise asgari 1000 dolar bağış yapmak isteyenlerin oturacağı belirtildi.

Diğer konseri, Abdullah Oğuz Ajans organize etti. Kültür Bakanlığı’nın destek verdiği ikinci konser, 14 Şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Yavuz Bingöl, Mehveş Emeç ve Burhan Öçal, o gece ilk kez bir araya gelerek Orhan Şallıel yönetimindeki CRR (Cemal Reşit Rey) Senfoni Orkestrası eşliğinde konser verecek. Tüm geliri Güney Asya’da yaşanan felakette mağdur duruma düşenlere bağışlanacak olan konserin bilet satışları Biletix tarafından yapılacak.

Gülben Ergen, tsunami faciasının yaşandığı Güney Asya’ya gitmeye karar verdi. Önümüzdeki hafta bu seyahati gerçekleştirmeyi planlayan Ergen, birkaç yardım kuruluşuyla bağlantı halinde. Gerekli organizasyon sağlanırsa önümüzdeki hafta Endonezya ve Srilanka’ya gidecek olan Ergen, yanında giyecek ve yiyecek de götürmeyi planlıyor. 
Kaynak:Hürriyet 11 Ocak 2004  

 
Süper Teyze 104
  Öğretmen sınıfa sordu : - Buhar ne demektir çocuklar ? Cemal atıldı : - Bacadan çıkan su demektir öğretmenim !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.