Çocukları Bekliyoruz
 

Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ay önce açılan Çocuk Kliniği’nde hasta sıkıntısı yaşanıyor. Devlet ve üniversite hastanelerinin çocuk kliniklerinin önünde uzun kuyruklar oluşmasına rağmen söz konusu kliniğe bir ayda sadece 7 hasta yatırıldı. Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Süha Sönmez sıkıntısını şu şekilde dile getirdi.

BİZ HAZIRIZ ONLAR NEREDE?

"Kliniğe günde ortalama 5-10 hasta getiriliyor. Başka hastanelerde çok uzun kuyruklar var. Ancak kliniğimizin duyurusu yapılamadığı için insanlar bu hastanede çocuk kliniği olduğunu bilmiyor.0-14 yaş arası her çocuk hastalığına hizmet veriyoruz. Doktorlarımız bu konuda uzman. Güler yüzlü ve ekonomik hizmet anlayışımızla hastaları bekliyoruz."

Bugüne kadar çocukları dünyaya getirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve bundan sonra da çocukları daha sağlıklı bir yaşama kavuşturmak için çalışacaklarını söyleyen doktorlar da " Biz hazırız, çocuklar nerede? " diye yakınıyor. Doktorlar az sayıda hasta getirilmesinin nedeninin tanıtım eksikliği olduğunu söylüyor.


KAYNAK: 31 Mart 2004 Sabah- Günaydın

 
Süper Teyze 451
Uydurduğu ilginç bilmecelerle tanınan Müge, yine arkadaşlarını  çevresine toplamış,  ilginç bir soru sormaya hazırlanıyordu : - Söyleyin bakalım, dedi yüksek sesle. İçinden su içilemeye devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.