Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu
 

En İyi Film ‘The Aviator’ olurken, en iyi dizi ödülünü CNBC-e’de gösterilen ‘Nip/Tuck’ ile Şubat’ta gösterilecek ‘Desperate Housewives’ aldı.

Hollywood Yabancı Basın Derneği tarafından verilen Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Yönetmenliğini Martin Scorcese’nin yaptığı ünlü yapımcı Howard Hughes’in hayatının anlatıldığı “The Aviator” en iyi film seçildi. En iyi yönetmen ödülünü “Million Dollar Baby” ile Clint Eastwood alırken; “Ray” ve “Collateral” isimli sinema filmlerindeki ve ‘Redemption’ isimli televizyon filmindeki performansıyla üç kez en iyi aktör dalında aday gösterilen aktör Jamie Foxx “Ray”deki oyunculuğu ile ödüle layık görüldü.

“The Aviator”un başrol oyuncusu Leonardo di Caprio drama dalında en iyi erkek oyuncu seçilirken, filmin orjinal müziği de Howard Shore’a ödül kazandırdı. 
Kaynak:Ntvmsnbc 16 Ocak 2005
      

 
Süper Teyze 210
Okan, sabah gazetelerini okuyan babasının yanına çekinerek yaklaştı : - Babacığım, dedi utanarak. Sana söylemem gereken şeyler var : Gece siz uyuduktan sonra yeni arabamızı denemek üzere dışarı ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.