Endonezya’da mucizeler sürüyor...
 

Bu sefer de 7 yaşındaki bir çocuk 3 hafta sonra tek başına bulundu...

Güney Asya’da meydana gelen deprem ve tsunami felaketinin üstünden üç hafta geçti. Ancak halen bölgeden nadir de olsa güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu sefer de Endonezya’da tek başına hayatta kalmayı başaran 7 yaşında bir çocuk buldu.

İngiliz Sky News televizyonu ekibinin, tsunami felaketinin vurduğu ülkelerden Endonezya’nın Banda Açe bölgesindeki bir plajda üç hafta boyunca tek başına hayatta kalma mücadelesi veren 7 yaşında bir çocuk bulduğu bildirildi.

Sky News’dan Ian Devaston adlı bir gazeteci, tsunamiden dolayı harap olan plajda bulunan çocuğun üç hafta boyunca su birikintilerinden su içerek ve kuru makarna yiyerek beslendiğini açıkladı.

Devaston, çocuğun zayıflamış olduğunu ve vücudunun her tarafında sivrisinek ısırıkları bulunduğunu belirtti.

Hastaneye kaldırılan çocuğun, buradaki bir hastanın tanıması sonucu, babasıyla dedesinin bulunduğu, annesiyle diğer iki kardeşinin ise halen kayıp olduğu kaydedildi.
Kaynak:NetHaber 17 Ocak 2005

 
Süper Teyze 43
Resim dersinde öğretmen sınıfa sordu : - Ressamlar neden yaptıkları resmin altına imzalarını atarlar isimlerini yazarlar ? Bilen var mı ? -Afacan Selim yapıştırdı cevabı : - Resmi satın alanlar,  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.