12 saatlik ‘yardım’ maratonu
 

Güney Asya’da yaşanan tsunami felaketinde mağdur olan yüzbinlerce kişiye yardım amacıyla dün Mydonose Showland’de özel bir konser düzenlendi. İstanbul Valiliği himayesinde, Magazin Gazetecileri ve Mydonose Showland işbirliğiyle gerçekleşen konserde Türkiye’nin birçok ünlü ismi sahneye çıktı.

MAGAZİN Gazetecileri Derneği ve Mydonose Showland işbirliği ve İstanbul Valiliği’nin himayesinde, Güney Asya depreminde zarar görenler yararına düzenlenen konsere yaklaşık 130 sanatçı katıldı. ‘Bir Şarkı Bin Hayata Umut olsun’ sloganı ile yapılan 12 saatlik konserin, Guinnes Rekorlar Kitabı’na girebilmesi için yetkililer de hazır bulundu. Guinnes Rekorlar Kitabı Türkiye Temsilciliğinden yetkililer kayıtları Londra’daki merkeze göndereceklerini belirtti.

Adnan Şenses, Nükhet Duru, Yavuz Bingöl, Davut Güloğlu, Tayfun Duygulu, Ali Güven, Emel Müftüoğlu, Sibel Tüzün, Banu Zorlu, Mustafa Topaloğlu, Mansur Ark, Çelik, Bedri Ayseli, Seher Dilovan, Ulaş Ay, İbrahim Erkal, Atilla Atasoy, Doğuş, Coşkun Sabah, Şahsenem, Funda Arar, Zeynep Casalini, Burcu Güneş, Murat Kekilli, Tarık Mengüç şarkılarıyla tsunamizedecilere destek oldular. Derya Baykal, Okan Bayülgen, Atilla Arcan, Emine Ün, Emre Kınay, Fatih Mühürdar gibi ünlüler de destek mesajlarıyla gecede yerlerini aldılar.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı Mydonose Showland’de dün saat 13.00’te başlayan konserin biletleri 20, 30, 40 ve 60 YTL’den satışa sunuldu. Ayrıca en az bin dolarlık bağış yapmayı düşünenler için de 66 adet VİP koltuk hazırlandı. Ancak konsere ilgi az olunca İstanbul Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı bilet fiyatlarını katılımın artması için 10 YTL’ye düşürdüklerini açıkladı.

Konsere şirketler, sanatçılar ve kurumlar bağış da yaptı. Konsere katılamayan Mustafa Sandal 5 milyar, Avrasya Barter Şirketi 20 bin dolar, Güral Porselen’in sahibi İsmet Güral 15 bin dolar, İstanbul Valisi Muammer Güler 1 milyar, LR Kozmetik 5 bin dolar bağış yaparak kampanyaya destek verdi.  
Kaynak:Hürriyet 17 Ocak 2005  

 
Süper Teyze 320
Bora ile Ece birbirlerine bilmeceler sorarak çok eğleniyorlardı. Sorma sırası Ecedeydi : - Söyle bakalım Bora, dedi küçük kız. İskeletler neden en çok köpeklerden korkarlar ? Bora bir süre düş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.