Da Vinci Şifresi’nde dedektifi oynayacak
 

Dan Brown’ın satış rekorları kıran ‘Da Vinci’nin Şifresi’ isimli romanından beyazperdeye uyarlanacak filmde, Fransız aktör Jean Reno’nun da oynayacağı kesinleşti. Çekimlerine bu yıl başlanacak olan filmde, Reno dedektif Bezu Fache’yi canlandıracak. Simgebilimci Robert Langdon’u ise Tom Hanks’in oynayacağı daha önce belli olmuştu.

‘Da Vinci’nin Şifresi’ romanından uyarlanacak filmin senaristliğini ve yönetmenliğini, 2001 yapımı ‘Akıl Oyunları’ filminde de birlikte çalışıp Oscar ödülü kazanan, senarist Akiva Goldman ve yönetmen Ron Howard üstlenecek. Filmin 19 Mayıs 2006’da sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.

Fransız Chris Naho’nun yönettiği ve final sahneleri Kapadokya bölgesinde çekilen ‘Kurtlar İmparatorluğu’ için geçen yıl Eylül ayında Nevşehir’e gelen Reno, ayrıca, çok yakında vizyona girecek olan ‘Pembe Panter’ (the Pink Panther) isimli filmde de rol alıyor. 
Kaynak:Hürriyet 17 Ocak 2005

 
Süper Teyze 342
Derste öğretmen öğrencilerine trafik bilgileri veriyordu. Derse konuk olarak da bir polis memuru davet etmişti. Dersin sonuna doğru polis sınıfa sorular sormaya başladı : - Arabaların trafikte öz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.