Hollywood ASYA için biraraya geldi
 

Hollywood, tsunami felaketzedelerine yardım toplamak için önceki gece NBC kanalı ile Kızıl Haç’ın ortak düzenlediği programda biraraya geldi.

İki saatlik canlı yayınla ekranlara gelen ’Tsunami Yardımı: Umut Konseri’ isimli programı ABD’nin en ünlü talk-showcularından Jay Leno sundu. Tam bir yıldızlar geçidi olarak gerçekleşen programa; Nicole Kidman, Brad Pitt, Bruce Willis, Leonardo Di Caprio, Meg Ryan, Nicolas Cage, Johnny Depp, Cindy Crawford, Ray Romano, George Clooney ve Tim Robbins katıldı. Robert De Niro, Kevin Spacey, Clint Eastwood, Renee Zellweger, Goldie Hawn, Michael Douglas, Cathrine Zeta-Jones, Uma Thurman, Danny DeVito,Tim Robbins, Matt Damon ve Ben Affleck ile Halle Berry gibi ünlüler de Los Angeles, New York veya Londra’dan yapılan canlı yayınla bağışlara destek istedi. Telefonla bağış toplama maratonuna (telethon), banttan, telefonla veya canlı olarak, konuk olmayan Hollywood yıldızı neredeyse kalmadı. ’Telethon’ süresince izleyicilerden verilen bir telefon numarasına ya da ’www.redcross.org’ internet adresi aracılığıyla bağış yapmaları istendi.

NBC yetkilileri, toplanan yardım miktarının henüz belli olmadığını, program sırasında yoğun şekilde aranan telefonların bağışlar için halen aramaya açık tutulduğunu bildirdi.
Kaynak:Akşam 17 Ocak 2004

 
Süper Teyze 256
Can , arkadaşı Ercan’a sordu : - Yeni bir bilmece öğrendim ama cevabını bulman çok zor ! - Sor bakalım, neymiş ? dedi arkadaşı. - Sarı renkte, 22 ayaklı ve iki kanatlı şey nedir ? Ercan  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.