Nicole Kidman, ülkesi aşkına ...
  Hollywood’un en çok kazanan oyuncularından Nicole Kidman, Avustralya yapımı yeni filminde ülkesinin film sektörüne katkıda bulunabilmek için, haftada 570 dolar ücretle rol almayı kabul etti.

‘Eucalyptus’ adlı filmde Russel Crowe ile kamera karşısına geçecek olan Kidman, kelimenin tam anlamıyla “boğaz tokluğuna” çalışacak.

Oscarlı ünlü aktris Nicole Kidman, ‘Eucalyptus’ adlı Avustralya yapımı filmde makyajcısından bile az ücrete anlaşarak haftada 570 dolar almayı kabul etti.
       Ülkesinin film sektörüne katkıda bulunabilmek amacıyla filmde makyajcısından bile az ücret alacak olan sanatçı, bugüne kadar ücretinin sürekli konu edilmesinden de sıkıntı duyduğunu söyledi.
       Kidman, kendisine bu konuda soru soran gazetecilere, “Siz komşunuza yaptığı işten ne kadar kazandığını soruyor musunuz? Niye sürekli bana bu soruluyor?” sözleriyle tepki gösterdi.
Kaynak:Ntvmsnbc 18 Ocak 2005
       
 
Süper Teyze 13
Kompozisyon dersinde, öğretmen konuyu Ayberk’in seçmesini istedi. Türkçe sınavında en yüksek notu Ayberk almıştı ve ödül olarak arkadaşları o gün Ayberk’in seçtiği bir konuda kompozisyon yazacaklard devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.