Kovuldu Oscar aldı
 

OSCAR töreninin resmi tarihi açıklandı: 27 Şubat 2005. Akademi üyeleri oylama için çalışmaya başlarken Newsweek dergisi bu yılın Oscar’ına damga vurması beklenen genç isimleri bir araya getirdi. Dergi ünlü isimlerin kendi mesleklerine bakışlarını, en sevmedikleri soruları, iş yaşamlarıyla ilgili endişelerini okuyucularıyla paylaştı... Hillary Swank... O ünlü oyuncu Clint Eastwood’un yönettiği Millon Dolar Baby’nin başrol oyuncusu... Boys Don’t Cry filmindeki perforansıyla Oscar kazanan güzel yıldızın bir zamanlar işten kovulduğunu biliyor muydunuz? Kısa bir süre Beverly Hills 90210’da (Evimiz Hollywood’da) rol alan güzel yıldızın oyunculuğundan memnun kalmayan yapımcılar kovulmasına karar verdi.

NEFRET SORULAR
Bu tatsız olayın ardından oynadığı Boys Don’t Cry filmi ona hem Oscar’a, hem de şöhrete giden yolun kapılarını açtı... Kate Winslet’in ise en nefret ettiği soru "Aman Tanrım bu kiloları nasıl verdin?" Bu soruyu duyunca çok sinirlendiğini söyleyen yıldız, filmlerde giydiği gösterişili ayakkabılara ise bayılıyor. Di Caprio, zor karakterleri oynamayı seviyor. Bu kişilikleri canlandırabilmek için kendini onların yerine koyuyor ve ne yapacağını düşünmeye çalışıyor. Jamie Foxx ise yoğun iş temposundan yaşadığı stresi arkadaşlarıyla içmeye giderek atlatmaya çalışıyor. Paul Giamatti filmlerdeki performansına rağmen kovulmaktan çok korkuyor. Bening de başarısızlıktan ve isminin unutulmasından korkuyor.
Kaynak:Sabah 24 Ocak 2005

 
Süper Teyze 152
Öğretmen sınıfa sordu : - Beni dikkatle dinleyin çocuklar, Soracağım soruyu doğru cevaplayan en yüksek notu alacak. Hazır mısınız ? Bütün sınıf bir ağızdan bağırdı : -Evet öğretmenim ! - devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.