2004’ün EN KÖTÜ filmi hangisi?
 

Amerikan Sinema Bilimleri ve Sanatları Akademisi (OSCAR) tarafından bu yıl 77’ncisi verilecek Oscar ödüllerinin açıklanmasına bir gün kala en kötü film ve oyuncu adayları (Razzie adayları) açıklandı.

Anadolu Ajansıj - Başrolünü Oscar ödüllü Halle Berry’nin oynadığı ’’Kedi Kadın’’ (Catwoman) en kötü film, en kötü kadın oyuncu, en kötü yardımcı kadın oyuncu (Sharon Stone) ve en kötü yardımcı erkek oyuncu (Lambert Wilson), en kötü beyaz perde çifti dallarında (Berry ve Stone) aday gösterildi.

’’Altın Ahududu Vakfı’’ tarafından sinemanın en kötülerine verilen Razzie ödüllerinde ’’İskender’’ (Alexander) de en kötü film, en kötü erkek oyuncu (Colin Farrell), en kötü kadın oyuncu (Angelina Jolie), en kötü yönetmen (Oliver Stone) de aralarında olmak üzere 6 dalda aday gösterildi.

ABD Başkanı George Bush ve bazı yardımcıları da Michael Moore’un ’’Fahrenheit 9/11’’ adlı belgesel filminde yer alan klipteki görünümlerinden dolayı bazı ödüllere aday gösterildi.

Bush en kötü aktör, Dışişleri Bakanı olması beklenen Condoleezza Rice en kötü yardımcı kadın oyuncu, Savunma Bakanı Donald Rumsfeld ise en kötü yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterildi.

’’Fahrenheit 9/11’’de birkaç saniye görülen ve Bush’un kararlarına destek isteyen ünlü pop şarkıcısı Britney Spears da en kötü yardımcı kadın oyuncu adayları arasında yer aldı.

Razzie ödüllerinin adayları Oscar adaylarının açıklanmasından bir gün önce açıklanıyor. Razzie ödüllerini kazananlar ise yine Oscar’ı kazananlar açıklanmadan bir gün önce 26 Şubat’ta açıklanacak.
Kaynak:Net Haber 25 Ocak 2005

 
Süper Teyze 270
Öğretmen sınıfa sordu : - Evlenmemiş kişileri nasıl adlandırırız çocuklar ? Ayşe cevap verdi : -‘Bekar’ deriz öğretmenim. - Peki evlenmiş olanlara ne deriz ? Ayşe tam cevap vermek üze devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.