Çocuklara dair her şey bu fuarda
 

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ’Bebek ve Çocuk Fuarı 2005’, 3-6 Şubat tarihleri arasında, Rumeli Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ’Bebek ve Çocuk Fuarı 2005’, 3-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarın kapı girişlerinden elde edilen gelir Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanacak. Sağlıktan eğitime, tekstilden gıdaya, sigortadan bankacılığa, oyuncaktan kozmetiğe, mobilyadan dekorasyona çocuklar için üretim yapan her sektörden yaklaşık 150 firmanın ürün ve hizmetlerini tanıtacağı fuarı bu yıl, 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

30 BİN ZİYARETÇİ
Türkiye, 0-14 yaş grubuna giren yaklaşık 21 milyon çocuk ile dünyada genç nüfusa sahip ülkelerin başında gelip, bebek ve çocuk ürünleri konusunda yıllık 7-8 milyar dolarlık önemli bir pazar konumunda. ’Bebek ve Çocuk Fuarı 2005’ katılımcılarının, sektörün büyük ve sürekli gelişen potansiyelinden yararlanarak, pazar paylarını artırması, firma bilinirlikleri ve marka imajlarını güçlendirmesi, yeni bayi ve toptancılarla buluşması hedefleniyor. Uluslararası nitelikte tanıtım ve organizasyonun yapıldığı ’Bebek ve Çocuk Fuarı 2005’ geniş kitlelere ulaşarak sektöre büyük katkılar sağlayacak. 2003 yılında yapılan fuar, 5 bin metrekarelik alanda, 72 firma ve 104 markaya ev sahipliği yapmıştı. Yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği ve kapsamlı etkinliklerle çocuk şölenine dönüşen fuarın kapı girişlerinden elde edilen gelir Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanmıştı. Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için:
www.cocukfuari.com
Kaynak:Sabah 25 Ocak 2005

 
Süper Teyze 140
Ali ve kardeşi Duru, doğumgünü partisine davetliydiler. Pasta servisinden önce, herkese ne içmek istediği soruluyordu : - Ali, kardeşin Duru’ya sorar mısın, dedi  hanımlardan biri. Pastanın  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.