Atina’yı sallayacaklar!
 

Türkiye’nin üç büyük müzik grubu Atina’yı sallamaya hazırlanıyor. Pasion Turca’nın organizasyonuyla Yeni Türkü, Rebel Moves ve Harem; Etnic Wipes festivali kapsamında sahneye çıkacak. Müzisyenlerimiz ülkenin en gözde konser kulüplerinden House of Art’da Atinalılar’la buluşacak.

YENİ TÜRKÜ
Yeni Türkü, Yunanistan’ın en sevilen gruplarından Peny Xenaki’yle birlikte düet yapacak. Yunanistan’ın özel ve devlet televizyon kanallarında çeşitli programlara da katılacak olan Yeni Türkü, ilk kez Atina’da konser verecek.
Tarih: 28/29 Ocak 2005

Ethnic Wipes Festivali
Atina’da 28 Ocak’tan 19 Şubat’a kadar sürecek olan Ethnic Wipes isimli festivalde 4 grup toplam 8 konser verecek. Türkiye’den 3 grubun konser vereceği festivale İsrail’den de David D’Or isimli grup katılacak. Bu müzisyenlerin hepsinin de ortak özelliği oryantal müzikle pop müziği sentezlemesi. Festivalin özelliği de zaten Doğu’nun müziğiyle Batı ritmlerinin uyumunu gözler önüne sermek.

REBEL MOVES
Yunanistanlı müzikseverlerle ikinci kez buluşacak olan Rebel Moves, perküsyon, davul, elektrik gitar, bas gitarı alaturka yaylı grubu eşliğinde çalacak. Parçaları ise İngilizce, Fransızca ve ’Rebel Moves’ dilinde seslendirecek.
Tarih: 4/5 Şubat 2005

HAREM
Ünü Türkiye sınırlarını aşıp, dünyada 50 ülkeye ulaşan Harem, geçen yıl Anadolu turnesinde 400 binden fazla kişiyi dans ettirdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup Atinalılar’la da ikinci kez bu festival kapsamında buluşuyor.
Kaynak:Sabah 26 Ocak 2005

 
Süper Teyze 82
İki küçük Afrikalı çocuk ilk kez bir beyazla  karşılaşıyorlardı. Üstelik bisiklete binen bir beyazla ! - Şuna bak ! diye bağırdı arkadaşına.Hem rengi beyaz hem de oturarak yürüyebiliyor !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.