‘Amelie’ Tautou ‘Da Vinci Şifresi’nde
 

Dan Brown’ın satış rekorları kıran kitabından beyazperdeye aktarılacak ‘Da Vinci Şifresi-The Da Vinci Code’ filminde Fransız aktris Audrey Tautou da rol alacak.

‘Amelie’ filminin ünlü oyuncusu, filmde Tom Hanks’in canlandıracağı Profesör Robert Langdon’a yardım eden kripto uzmanı rolüyle Hollywood’a adımını atacak. ‘Amelie’ filmiyle gönüllere taht kuran sevimli yıldız, yapımcılar tarafından kadroya dahil edildi.

 Son olarak ‘A Very Long Engagement’ adlı filmiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, filmde, büyükbabasının öldürüldüğü dünyaca ünlü Louvre Müzesi’ndeki cinayeti çözmek üzere Profesör Robert Langdon ile elele veren Fransız kripto uzmanı Sophie Neveu’yu canlandıracak.
       Robert Langdon’ı Tom Hanks’in canlandıracağı filmde ünlü oyuncu Jean Reno da dedektif Bezu Fache rolünde seyirci karşısına çıkacak.
      
PARADIS VE BINOCHE’U EKARTE ETTİ
       Filmin baş kadın oyuncusu Neveu rolü için aylardır oyuncu aranırken, bu önemli rol için Oscarlı ünlü yönetmen Ron Howard, Tatou’yu tercih etti.
       İnce eleyip sık dokumasıyla tanınan Howard bu rol için özellikle Fransız oyuncular üzerinde dururken, İngiliz Kate Beckinsale ile iki Fransız oyuncu Vanessa Paradis ve Juliette Binoche’u gözönünde bulundurdu. Sonunda Tautou’da karar kılan yönetmen, böylece sempatik yıldıza Hollywood yolunu da açmış oldu.
       Tüm dünyada toplam 17 milyonun üzerinde satan kitaptan uyarlanan filmin çekimleri orijinal mekanı olan Louvre Müzesi’nde gerçekleştirilecek.
       Tahmini bütçesi 100 milyon dolar olarak belirlenen filmin çekimlerini Columbia/Sony Pictures şirketi üstlenecek.
       Filmin çekimlerine bu yılın sonunda başlanacağı ve Mayıs 2006’da gösterime girmesinin planlandığı kaydedildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 25 Ocak 2005
       

 
Süper Teyze 278
Ece ile Çınar ilk kez buluşacaklardı. İkisi de fena halde heyecanlıydılar. Ece sordu : - Ne zaman buluşacağız ? - Benim için fark etmez, dedi Çınar utanarak. _ Nerede buluşacağız ? _ Ner devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.