’Hızlı haydut’ Brad Pitt
 

Son dönemde özel hayatıyla gündemde olan ünlü aktör Brad Pitt, bu kez bir film projesinde adından söz ettirecek. Pitt, yeni filminde Batı’nın efsaneleşmiş hızlı haydutu Jesse James’i canlandıracak. İnternetteki "variety" sitesinin haberine göre, Andrew Dominik’in yöneteceği ve henüz ismi belirlenmeyen film, Robert Hansen’ın "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" adlı kitabından beyazperdeye uyarlanacak.

Filmin yapımcılığını Pitt’in boşanma hazırlığında olduğu eşi Jennifer Aniston ile birlikte kurdukları Plan B adlı şirketin üstleneceği duyuruldu.

Sinema dünyasında Pitt-Aniston çiftinin boşanacaklarının açıklanmasının ardından merak edilen şirketin akıbeti de böylelikle ortaya çıkarken, Plan B şirketinin sözcüleri şirketin çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.
   
JESSE JAMES EFSANESİ
   
Hollywood’da bugüne kadar çok sayıda filme ilham kaynağı olan Jesse W. James, 1847’de Missouri’de dünyaya geldi.

Protestan bir rahibin oğlu olan James, iç savaş yıllarında güney kuvvetleriyle birlikte savaştı. İç savaşın ardından kardeşi Franck’in de dahil olduğu “James Boys” adlı çetesiyle Batı’nın bir ucundan öbür ucuna kadar soygunlar yaptı. James, bu arada 11 banka, 7 posta treni soydu, 3 posta arabasına baskın yaptı, 16 kişiyi öldürdü.

Jesse James, arkadaşı Robert Ford tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Yaptığı soygunların dilden dile dolaşmasıyla Batı’da efsane haline gelen haydutun mezar taşında, “adı burada anılmaya değmeyecek dost bildiği biri tarafından sırtından vurularak öldürülmüştür. O hiç unutulmayacak, ancak onu öldüren asla hatırlanmayacaktır” yazdığı rivayet edildi.

Jesse James’i Hollywood’da canlandıran aktörler arasında Colin Farrell, Clayton Moore, Roy Rogers, Wendell Corey, Robert Wagner, Rob Lowe ve Kris Kristofferson da yer almıştı.
Kaynak:Hürriyet 26 Ocak 2004


 
Süper Teyze 341
Erdal arkadaşı can’a sordu : - Bil bakalım, bir vampirin en sevdiği meyve hangisidir ? Can’dan cevap gelmeyince Erdal söyledi : - Kan portakalı !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.