Mariah Carey’nin albümü ertelendi
 

Wenn’in haberine göre, Carey’nin Island Def Jam şirketi yetkilileri albümün tanıtımı için daha fazla zamana ihtiyaç duydukları gerekçesiyle albümün çıkış tarihini ileri attı.

Müzik marketlerin raflarındaki yerini Mart ayında alması planlanan ‘The Emancipation of Mimi’ adlı çalışmanın 12 Nisan’da piyasaya çıkacağı duyuruldu.
       Sanatçının uzun süredir stüdyoda çalışmalarını sürdürdüğü ve Snoop Dogg, Kanye West ve Jermaine Dupri gibi sanatçılarla birlikte çalıştığı albümü daha çıkmadan olumlu sinyaller vermeye de başladı. Albümden çıkan ilk parça olan ‘It’s Like That’, Billboard Hot 100 listesine 53 numaradan girerek Carey’nin son 5 yılda elde ettiği en önemli başarılardan birine imza atmasını sağladı.
      
KLİP İÇİN ÜNLÜ YÖNETMEN
       Bu parçanın klibi, ‘Kızıl Ejder-Red Dragon’ ve ‘Rush Hour’ adlı filmlerin yönetmeni Brett Ratner tarafından çekilecek. Klip çekimlerine gelecek hafta başlanacağı bildirildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Ocak 2005
       

 
Süper Teyze 77
Zeynep okula başladığı ilk günün akşamı eve çok mutsuz döndü. Annesi endişelenmişti : - Ne oldu kızım ? Neden bu kadar mutsuzsun ? - Neden olacak ? dedi Zeynep. Okul çok sıkıcı bir yer. Oyun o devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.