11 bin kişi izledi
 

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp, Demet Akbağ ile başrolü paylaştığı ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ adlı oyun, bir rekora gidiyor. Oyun, bir aylık sürede 11 bin kişi tarafından izlendi. Cuma ve cumartesi akşamları saat 21.00’de, pazar günleri ise 15.30’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ adlı oyun, yaşadığımız yüzyıla özgü kadın-erkek ilişkilerini yansıtıyor.

Erdoğan’ın, ‘Oyunu daha çok insanların gülmeleri için yaptım. Bu yüzyılın ilişkilerini bilen bir insan olarak başımdan geçen gerçek ilişkilere de değindim’ diyerek tanımladığı ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’, bir aylık sürede 14 kez perde açtı ve 11 bin kişi tarafından izlendi. Bu arada Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çıkardığı ‘Şimdi Sen Gidiyorsun ya Herkes Sana Benzeyecek’ adlı şiir albümünün imza günü için cumartesi günü Kadıköy’deki Seyhan Müzik’te hayranlarıyla buluşacak. 
Kaynak:Sabah 28 Ocak 2005

 
Süper Teyze 270
Öğretmen sınıfa sordu : - Evlenmemiş kişileri nasıl adlandırırız çocuklar ? Ayşe cevap verdi : -‘Bekar’ deriz öğretmenim. - Peki evlenmiş olanlara ne deriz ? Ayşe tam cevap vermek üze devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.