Liseler en iyi web sitesi için yarışıyor
 

1884 Vakfı, geçen yıl ilk kez İstanbul’daki liseler arasında düzenlediği web tasarım yarışmasını bu yıl Türkiye çapında gerçekleştirecek. Öğrenciler, yarışmaya okullarının internet sitesiyle katılabilirken, kendi siteleriyle de başvuru yapabilecekler.

1884 Vakfı’nın bu yıl düzenleyeceği yarışmaya, Türkiye’deki tüm liseler katılabilecek. Öğrenciler, yarışmaya okullarının resmi web adresinin yanı sıra kendi web siteleriyle de katılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın iziniyle gerçekleştirilen yarışma, öğrencilerin yaratıcılığını artırmayı, özgür düşünmesini geliştirmeyi ve daha fazla öğrencinin sayısal ortama taşınmasını hedefliyor.

Yarışmadaki kategorilere göre, "görsel" açıdan ve "içerik zenginliği", "fonksiyonellik", "alt yapı ve programlama" açılarından en iyi web siteleri seçilecek. Yarışmada dereceye giren okullara, eğitim ve kişisel gelişime katkıda bulunucak çeşitli ödüller verilecek.

YARIŞMAYA BAŞVURU KOŞULLARI
 Yarışmaya başvurular 30 Mart’a kadar,
www.webyarismasi.com adresinden internet üzerinden yapılacak. Türkiye sınırları içindeki tüm liselerde okuyan öğrenciler, en fazla bir öğretmen ve üç kişiden oluşan ekiplerle yarışmaya katılabilecek. Online yapılacak başvuruların geçerli olabilmesi için okul müdürü tarafından imzalanmış resmi onay kağıdının da 0212 224 92 80 numaralı faksa gönderilmesi gerekiyor.
Kaynak:Hürriyet 25 Ocak 2005

 
Süper Teyze 407
Yaşlı kadın uykusuzluktan yakınıyordu. Sonunda tanıdık bir eczaneden uyku hapları almaya karar verdi.Eczacı, hapları verdikten sonra yaşlı kadını uyardı : - Teyzeciğim,bu haplara başladıktan sonra  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.