Johnny Depp gibisi yok
 

Autograph Collector dergisinin anketinde hayranlarına en yakın davranan ünlü Johnny Depp seçildi. İlgisizliğiyle hayranlarının en çok tepkisini çeken ise Britney Spears.Derginin okuyucuları yıl boyunca imza istedikleri ünlülerin kendilerine karşı davranışlarına not verdi.

Bu yıl 13. kez düzenlenen ankette derginin okurları, Britney Spears’ı imza isteyen hayranlarına en kötü davranan ünlü seçti. Derginin yayımcısı Steve Cyrkin, sonuçları yorumlarken, Spears’ın davranışlarının, “bana hayranlarım hiçbir şey ifade etmiyor” anlamını taşıdığını söyledi.

Bir röportajında bundan sonra hayranlarına imza dağıtmayacağını da açıklayan Cameron Diaz, Spears’ın ardından hayranlarının sınıfta bıraktığı ünlüler arasında ikinci olurken, 18 aydır beraberlik sürdürdüğü şarkıcı Justin Timberlake de dördüncü sırada güzel yıldıza eşlik etti.

“The Aviator” adlı filmiyle “En İyi Erkek Oyuncu” dalında Oscar ödülüne aday gösterilen Leonardo DiCaprio da eleştirilirken, imzasını almayı başaranlar da, “imzası tıpkı Titanic devrinde kalma” sözleriyle sanatçıyı iğneledi.

Boşanmaya karar veren Brad Pitt ve Jennifer Aniston da imza isteyenlere “nazlandıkları” için hayranlarına karşı ilgisiz olmakla suçlandı.
Ankete göre imza isteyen hayranlarına en kötü davranan yıldızlar sırasıyla şöyle:
1- Britney Spears
2- Cameron Diaz
3- Tobey Maguire
4- Justin Timberlake
5- Mary-Kate ve Ashley Olsen
6- Leonardo DiCaprio
7- Eminem
8- Brad Pitt ve Jennifer Aniston
9- Halle Berry
10- Paris Hilton
 
“Karayip Korsanları” filminin ünlü aktörü Johnny Depp’i ise hayranları yere göğe sığdıramıyor.


Bu yıl hayranlarına en iyi davranan ve istedikleri her yerde imza dağıtan yıldız seçilen Depp için yayımcı Cyrkin, “Johnny Depp asla imza isteyenlere ’hayır’ demez. İmza isteyen hayranlarını hiç geri çevirmez ve istedikleri kadar imza dağıtır” yorumunda bulundu.


Matt Damon, Tom Cruise ve iki Oscarlı güzel Angeline Jolie ile Charlize Theron da hayranlarının baş tacı olan sanatçılar arasında yer aldı. Hayranlarının gözbebeği ünlüler ise sırasıyla şöyle:
1- Johnny Depp
2- Matt Damon
3- Tom Cruise
4- Mike Myers
5- Angelina Jolie
6- Elijah Wood
7- Lindsay Lohan
8- Jessica Simpson
9- Hilary Duff
10- Charlize Theron
Kaynak:Hürriyet 30 Ocak 2005


 
Süper Teyze 259
Tamer, halinden memnun kuzeni Ergun’a anlatıyordu : - Biliyor musun dünyaya Çinli bir çocuk olarak gelmediğim için çok mutluyum ! - Çok komiksin 1 dedi kuzeni.Nereden çıktı bu şimdi ? - Çün devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.