Öğretmenim, canım benim
 

Gözleri pırıl pırıl, Diyarbakırlı korunmaya muhtaç 20 çocuk bugünlerde İstanbul sokaklarında geziyor. Hayal bile edemedikleri, adını hep televizyonlardan duydukları İstanbul’da olmalarını idealist bir öğretmene borçlular. 37 yıllık öğretmen Serap Arıbaş 600’e yakın insanla konuşup organize ettiği bu geziyi gerçekleştirebildiği için hayatının en güzel günlerini geçirdiğini söylüyor. Diyarbakırlı çocuklar bir hafta boyunca İstanbul’un keyfini çıkaracak. Tatilya’ya, Dolmabahçe Sarayı’na, Miniatürk’e Rahmi Koç Müzesi’ne gidecekler. Tekne turuyla bugüne kadar sadece televizyonda gördükleri Boğaz’da gezecekler.

TEDAVİLERİYLE DE İLGİLENDİ
Serap Arıbaş’ın Diyarbakırlı çocuklar için yapacakları bununla bitmiyor. Arısoy İstanbul’a getirilen korunmaya muhtaç üç çocuğun da tedavisinin yapılması için gerekli sponsorları buldu. Öğrencilerden Ömer Kılıç’ın görmeyen tek gözü bu tatil sırasında ameliyat edilecek, Cihan Kızmaz’ın kalp yetmezliği ise Kalp Vakfı tarafından tedavi edilecek. İhsan Köker’in böbrek yetmezliği tedavisi için ilk adım İstanbul’da atılacak.
Kaynak:Sabah 1 Şubat 2005

 
Süper Teyze 315
Saflığıyla tanınan Gönül abla, hayvan satışları yapılan bir çiftlikte çalışmaya başlamıştı. İşe başladıktan birkaç ay sonra, bir müşterisi öfke içinde çalıştığı yere geldi ve  bağırmaya başladı : devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.