2005’in ilk albümleri yola çıktı
 

2005 yılı müzik piyasasına bereketli geldi. Jennifer Lopez’den 50 Cent’e, Mariah Carey’den Kate Bush’a pek çok sanatçı, yeni çalışmalarını yılın ilk aylarında hayranlarıyla buluşturuyor.

2005 müzik dünyası açısından çok hareketli geçecek. Nine Inch Nails, Dr. Dre, Beck ve Coldplay gibi gruplar hayranlarını yeni albümleri için daha bekletecek gibi görünürken, pekçok ünlü isim de daha önceki albümleri unutulmadan yeni çalışmalarını müzikseverlerle buluşturacak.  

 ‘The College Dropout’ adlı çalışmasıyla 10 dalda Grammy ödülüne aday gösterilen genç rapçi Kanye West başarıya doymuyor. Eski albümündeki şarkıları dillerden düşmeyen West, eskileri unutulmadan yeni parçalarını hayranlarıyla tanıştıracak. ‘Late Registration’ adlı çalışması için stüdyoda bulunan West’in albümünün Mayıs ayında müzik marketlerin raflarındaki yerini alması planlanıyor.
       Grammy ödülleri, 13 Şubat’ta sahiplerini bulacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 2 Şubat 2005

 
Süper Teyze 264
Öğretmen Hasan’a sordu : - Soruma dürüstçe cevap vermeni istiyorum oğlum. Dün verdiğim yazı ödevini sen mi yaptın yoksa bir başkası mı ? Hasan utanarak başını önüne eğdi ve : -Babam yaptı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.