Sri Lanka’ya yardım götürüyor...
 

Tsunamizedelerin acılarına televizyondan tanık olan Sertab Erener, dün akşam onlar için sahne alarak, tıbbi yardım topladı. Sanatçı, yardımları Sri Lanka’ya giderek kendi elleriyle verecek.

’Eurovision Fatihi’ lakaplı ünlü popçu Sertab Erener, son zamanlarda tüm işini gücünü bıraktı ve tsunamizedeler için hummalı bir çalışma temposuna girdi. Tsunamizedelerin acılarına televizyonda şahit olan Erener, o görüntüleri bir türlü aklından çıkartamıyor. Sanatçı, dün akşam İş Bankası İş Kuleleri’nde tsunamizedeler için sahne aldı.

KONSERİ ÜCRETSİZDİ AMA...
Sertab Erener’in dün akşamki konseri ücretsizdi. Konseri izlemek için gelenler, içeri girebilmek için yanlarında tıbbi malzeme getirdi. GEA Arama Kurtarma Ekoloji ile birlikte düzenlenen konserde toplanan tıbbi yardımların bölgeye önce GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu ile ulaştırılması planlanmıştı. Ancak, Sertab Erener’in içi içini yedi. "Televizyondan izleyince film gibi geliyor, acıları hissetmek lazım" diyen Sertab, GEA ile birlikte Sri Lanka’ya gitme kararı aldı. Ünlü popçu, toplanan yardımları görevlilere kendi elleriyle teslim edecek.

TAMİL’E DE GEÇECEK
Sertab Erener, önümüzdeki hafta GEA ile birlikte Hindistan üzerinden Sri Lanka’nın başkenti Colombo’ya, daha sonra da tsunaminin en çok zarar verdiği Tamil bölgesine gidecek. Tamil gerillalarının denetiminde olduğu bu bölgeye ziyaretinde, Sertab Erener’e sevgilisi ve ortağı Demir Demirkan da eşlik edecek. 
Kaynak:Sabah 4 Şubat 2005
 

 
Süper Teyze 231
İki küçük oğlan konuşuyorlardı : - Sence yıldızlarda hayat var mı?  diye sordu biri. - Tabi var, dedi arkadaşı. Görmüyor musun her gece hep birlikte ışıklarını yakıyorlar, sonra da söndür devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.