Filmin klibinde Erkin Baba’nın sesi duyulacak
 

Hababam Sınıfı Askerde filmi için çekilecek klibin "Kızları da Alın Askere" isimli şarkısını Sibel Tüzün söylemek istedi. Yapımcı Ferdi Eğilmez Erkin Baba da karar kıldı.

’Hababam Sınıfı Askerde’nin izleyici sayısı iki milyonu geçince, filmin bir klibinin çekilmesi gündeme gelmiş, yapımcı Ferdi Eğilmez klipte kullanılacak şarkının ’Erkin Baba’nın söylediği ’Kızları da Alın Askere’ olmasına karar vermişti. Ancak şarkıyı 2001 yılındaki ’Yine Yalnızım’ albümünde söyleyen Sibel Tüzün; Eğilmez’e "Klibi benim söylediğim ’Kızları da Alın Askere’ ile çekin. Filmin hikayesine daha uygun" diye haber gönderince kısa süreli bir tartışma yaşandı. Erkin Koray konuya ilişkin olarak, "Tüzün’ün Ferdi Eğilmez’e haber göndermesi vefasızlıktır" dedi. Sanatçıların birbirlerine destek vermeleri gerekirken birbirlerinin kuyularını kazmalarına bir anlam veremediğini de belirten ’Erkin Baba’, klipte şarkının, kendi sesinden kullanılacak olmasından memnun.

EFSANE DEVAM EDECEK
Öte yandan, ’Hababam Sınıfı Askerde’nin dağıtımcısı Fida Film, gösterime gireli henüz iki hafta olmasına rağmen iki milyondan fazla kişinin izlediği filmle ilgili İstanbul’daki 5 farklı sinemada araştırma yaptırdı. 10 bin 226 kişi üzerinde yapılan araştırma göre yeni Hababam’ı en çok 18-25 yaş grubundaki gençler izliyor. Filmi izleyenlerin yüzde 30’unu 18-25 yaş grubunun, yüzde 26’sını ise 18 yaşından küçüklerin oluşturduğu belirtiliyor. Kısacası, 30 yıldır var olan Hababam’, genç nesil sayesinde daha uzun yıllar efsane’ olmayı sürdürecek.
Kaynak:Sabah 8 Şubat 2005

 
Süper Teyze 293
Hastahanede muayene sırası  bekleyen hastalardan biri saatler sonra yanındaki adama sordu : - Afedersiniz,  sizce şu duvardaki saat doğru mu ? - Tabii ki yanlış, dedi diğeri. Doğru o devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.