1 hafta kar uzatmalı tatil, bugün sona erdi
 

İstanbul çocukları ders başı yaptı.

Kurban Bayramı ve kar yağışı dolayısıyla bir ay tatil yapan öğrenciler bugün dersbaşı yapacak.

Sömestr tatilinin ardından geçen Pazartesi günü dersbaşı yapmaya hazırlanan ilk ve orta dereceli okullar ile bazı üniversitelerde okuyan öğrenciler, yoğun kar yağışı nedeniyle, okullarına gidememişlerdi. İstanbul Valisi Muammer Güler’in, ’Amacımız eğitimin kesintisiz sürmesidir ancak, eğitimin çocuklarımızın okula gidiş gelişlerinin sıkıntı yaratmadan, sağlıklarını tehlikeye atmadan devam etmesi önemlidir’ diyerek okulları tatil etmişti. Kar yağışının dinmemesi nedeniyle üç kez tatil kararı alınınca sömestr bir hafta uzamıştı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, kar nedeniyle okulların bir hafta geç ders başı yapmasının eğitim açısından bir kayba neden olmayacağını vurgulayarak, eğitimdeki bir haftalık kar engelini ’telafi eğitim’ uygulanarak, gidermeye çalışacaklarını bildirdi.
Kaynak:Net Haber 14 Şubat 2005

 
Süper Teyze 355
Ceren o akşam her zamankinden önce hazırlandı, geceliğini giydi, dişlerini fırçaladı, annesine,babasına ‘iyi geceler’ diledi,koşarak odasına gitti,yatağına girdi,yorganı üstüne çıktı ve gözlerini yu devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.