Güney Asya için ünlüler buluşuyor
 

Klasik müzik sanatçısı Mehveş Emeç, Türk halk müziğinin sevilen sesi Yavuz Bingöl ve geçtiğimiz günlerde ‘Sultan Orhan’ adlı yeni albümünü çıkaran dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal, Güney Asya’daki deprem ve tsunami kurbanlarının yaralarını sarmak için bir araya geliyor.

Abdullah Oğuz Ajans tarafından organize edilen, Kültür A.Ş. ve Kültür Bakanlığı’nın destek verdiği yardım konseri, 15 Şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Orhan Şallıel yönetiminde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın da eşlik edeceği konserde, halk müziğine getirilen farklı yoruma, Mehveş Emeç piyanosuyla, Burhan Öçal perküsyondaki ustalığıyla, Yavuz Bingöl de sesiyle katılacak. Burak Kut ve Sibel Gürsoy’un da konuk sanatçı olarak yer alacağı konserin tüm geliri Güney Asya’daki felaketzedelere bağışlanacak. 
Kaynak:Hürriyet 11 Şubat 2005
 

 
Süper Teyze 257
Arda ile Ayşe Hayvanat bahçesinde dolaşırken konuşuyorlardı. Ayşe sordu : - Aslanların kafaları neden böyle kocaman sence ? Arda : - Neden olacak, dedi. Başlarını kafeslerinden dışarı uzata devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.