Hayatının rolünü ücretsiz oynayacak
 

Madonna, yeni filminde Andy Warhol yapımlarının kadın kılığına girerek şöhret kazanan yıldızı Candy Darling’i canlandıracak. Madonna, uzun süredir hayalini kurduğu bu rol için ücret almayacak. İnternetteki “moviehole” sitesinin haberine göre, son yıllarda çevirdiği filmlerdeki oyunuyla eleştirmenlerden kırık not alan Madonna, kendini ispatlamak için umutlarını bu filme bağladı.

Özellikle “Swept Away” adlı yapımın başarısızlığından sonra yeniden beyazperdede görünmek için cesaret toplayamayan Madonna, hayranı olduğu Candy Darling’i canlandıracağı filmin yapımcılarına, ”yeter ki bu rolü verin, para istemiyorum” teklifini götürerek rolü aldı. Filmin dayandığı hikayenin haklarını 20th Century Fox firmasının satın aldığı belirtildi.

Candy Darling’in yaşam öyküsünü konu alan bir başka filmde de ünlü oyuncu Drew Barrymore’un başrolü üstleneceği ifade edildi.
Kaynak:Hürriyet 19 Şubat 2005

 
Süper Teyze 2
Öğretmen sınıfta ‘temizlik’ konusunu işliyordu. Hasan’ı kaldırdı ve sordu : - Söyle bakalım oğlum, dişlerimizi nasıl temizleriz ? - Diş fırçasıyla ! dedi Hasan kendinden emin bir şekilde. - Aferi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.